Πρόσβαση

+ -

Κράτηση online

360° virtual tour
Πρόσβαση
Πρόσβαση
Πρόσβαση
Πρόσβαση
Πρόσβαση
Πρόσβαση
Πρόσβαση
Πρόσβαση

Πρόσβαση

Πώς θα φτάσετε

Η λίμνη αποτελεί σύλληψη ιδέας του Νικ. Πλαστήρα το 1925. Η υλοποίησή της πραγματοποιήθηκε το 1959, δημιουργώντας έτσι μια από τις μεγαλύτερες τεχνητές λίμνες της χώρας μας, με μήκος 14 χλμ., μέγιστο πλάτος 4 χλμ., μέγιστο βάθος 60 μέτρα και χωρητικότητα 400.000.000 κυβικά μέτρα.

Με το πέρασμα των χρόνων η λίμνη ανέπτυξε το δικό της οικοσύστημα, όπου διαβιούν ποικίλα είδη πουλιών, ψαριών και ζώων. Αναφερόμαστε για μια περιοχή με μεγάλη ποικιλία διαφορετικών τοπίων, με όμορφα χωριά, παρθένα φύση και δυνατότητα για διάφορες δραστηριότητες, όπως πεζοπορία, κυνήγι, ορειβασία, ψάρεμα, κολύμπι, ιππασία, canoe, mountain bike και σκι. Επίσης η περιοχή προσφέρεται για εξερευνήσεις και επαφή με τη φύση, μέσα από τα ατελείωτα μαγευτικά μονοπάτια της.

Η ζωή στη λίμνη είναι τόσο απλή που δεν έχει ανάγκη από εσωστρέφεια. Κραυγάζει την αυθεντικότητα της, προβάλλοντας ως πιο δυνατό της όπλο ένα από τα πιο όμορφα lounge της Ελλάδος. Η φράση το μέρος είναι ιδανικό ορμητήριο για τις κοντινές σας εξορμήσεις βρίσκει εδώ την αληθινή της σημασία.

Τα χωριά γύρω απο τη λίμνη αρκετά, αλλά η μεγαλύτερη υποδομή για φιλοξενία επισκεπτών υπάρχει στο Νεοχώρι, όπου βρίσκεται και ο ξενώνας μας. Το Νεοχώρι είναι ένα χωριό απλωμένο στη πλαγιά περιτριγυρισμένο από πλούσια βλάστηση. Οι συνδυασμοί χρωμάτων, ειδών και υπέροχης θέας, αιχμαλωτίζουν το βλέμμα του επισκέπτη.

Εδώ κανείς δεν πρόκειται να βαρεθεί!!!

All rights reserved www.katsaros-suites.gr 2016 | Created by NOVASOFT